Deze 'Sopranos'-ster zit voor een opmerkelijke reden op OnlyFans

Deze 'Sopranos'-ster zit voor een opmerkelijke reden op OnlyFans

Drea De Matteo ziet haar kans schoon om haar familie 'te redden'.

Drea De Matteo was in verschillende sterk onthaalde series te zien. Denk bijvoorbeeld maar aan The Sopranos, Sons of Anarchy en Desperate Housewives. Toch moet ze een extra zakcentje bijverdienen en hiervoor richt ze zich tot OnlyFans.

De actrice heeft een account op de Britse website, waarbij iemand tegen een maandelijkse betaling abonnees toegang kan bieden tot persoonlijk beeldmateriaal. Het gaat hier vaak om 'spannende beelden'. De Matteo kreeg dan ook wel wat kritiek, maar zij bijt nu van zich af.

De reden
Tijdens een recent interview laat De Matteo zich erover uit: "Ik heb al de nodige minder leuke berichten voorbij zien komen over mijn besluit om een OnlyFans-pagina aan te maken. Maar ik zie het anders. Ik ben een moeder en ik vecht. Ik ga niet ten onder zonder te vechten".

De Matteo wil meer tijd doorbrengen met haar kinderen en ziet daar de mogelijkheid toe dankzij OnlyFans: "De laatste 3 jaar hebben mij aan het denken gezet. Mijn kinderen zijn echter altijd al mijn nummer een focus geweest. Dat is de reden waarom ik hier nu voor ga".

Familie
De Matteo vervolgt: "Ik kan nu gewoon van huis uit werken. Dat klinkt misschien gek en lui maar ik ben een grote voorstaander van moeders die thuis blijven om meer tijd door te brengen met de kinderen".



"Ik ben nu 51. Ik wist niet dat ik dit zou gaan doen. Ik wil geen pandemie meer doorbrengen zonder dat ik iets verdien. Daarom ga ik nu hiervoor. Het maakt me niet uit wat mensen zeggen. Ik vecht veel liever voor mijn familie dan dat ik zogenaamd mijn naam eer moet aandoen".

NieuwsFilm

meest populair