Mysterieus nieuw personage in nieuwe 'Venom: The Last Dance'-beelden

Mysterieus nieuw personage in nieuwe 'Venom: The Last Dance'-beelden

Rhys Ifans duikt heel snel op in de nieuwe clip en lijkt opnieuw Dr. Curt Connors te spelen.

Nog niet zo heel lang geleden kwam de laatste Venom: The Last Dance-trailer voorbij op FilmTotaal. Nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe clip, waar we Rhys Ifans heel snel in voorbij zien komen. De grote vraag is nu wie hij speelt.

Tom Hardy keert nog een enkele keer terug als Eddie Brock/Venom. BoxOfficePro voorspelt dat de blockbuster de kassa flink zal laten rinkelen, maar dit lijkt het afsluitende deel te zijn van de trilogie.

Explosief einde
Alles wijst er namelijk op dat dit het laatste avontuur van Eddie Brock en Venom is. Een van de grote nieuwkomers voor dit derde en hoogstwaarschijnlijk dus laatste deel is Ifans, o.a. bekend van de klassieker Notting Hill en de geliefde HBO-serie House of the Dragon.

Hij verschijnt kort in de onderstaande clip. Hoewel hij nauwelijks te herkennen is, speculeren fans over wie hij zou kunnen spelen. Het meest voor de hand liggende antwoord lijkt toch wel Dr. Curt Connors te zijn, aangezien hij dit personage ook al speelde in The Amazing Spider-Man en Spider-Man: No Way Home.

Clip
Buiten Hardy en Ifans zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Peggy Lu, Alanna Ubach en Stephen Graham. De regie is in handen van Kelly Marcel. De film zal eind volgende maand te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande clip.



NieuwsFilm

meest populair