'Superman'-acteur David Corenswet is geen fan van zijn superheldenlichaam: "Ik voel me niet goed"

'Superman'-acteur David Corenswet is geen fan van zijn superheldenlichaam: "Ik voel me niet goed"

De nieuwe 'Man of Steel' moest in een korte tijd enorm veel spiermassa kweken.

David Corenswet speelt de nieuwe Superman in het DC van James Gunn. Ondanks het feit dat hij in zijn nopjes is met de grootste rol van zijn carrière, laat hij wel weten dat het lang niet altijd even makkelijk was.

De acteur moest namelijk behoorlijk wat uurtjes in het krachthonk doorbrengen en zijn hele dieet aanpassen om zo snel mogelijk zoveel mogelijk bij te komen. Corenswet moest in een mum van tijd enorm gespierd worden. Hoewel veel mannen hiervan dromen, raadt de acteur het zelf af.

Lastig proces
Zo begint Corenswet: "Op een gegeven moment woog ik maar liefst 108 kilo. Ik paste niet meer in mijn broeken. Het is lastig om de hele tijd op het perfecte gewicht te blijven, want je moet trainen maar tegelijkertijd werken en acteren".

"Het voelde eerlijk gezegd niet echt goed. Mijn lichaam was nog niet gewend aan al dat extra gewicht. Ik merkte het ook toen ik ineens moest gaan voor 2XL size kleding. Ik vond het dan wel weer interessant om te zien hoeveel massa ik kon kweken in zo'n korte tijd".

Eindresultaat
Paolo Mascitti, zijn persoonlijke coach, liet zich er ook al eerder over uit: "David heeft echt als een malle getraind. Ik kan niet wachten om meer beelden met jullie te delen, maar het wordt echt fantastisch!" De blockbuster zal vanaf juli 2025 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.




NieuwsFilm

meest populair