David Corenswet over enorm intensieve 'Superman'-training: "Lang niet altijd even leuk"

David Corenswet over enorm intensieve 'Superman'-training: "Lang niet altijd even leuk"

De opvolger van Henry Cavill moest veel eten en trainen maar raadt dit niemand aan.

Henry Cavill was in de ogen van menig fan perfect voor de rol van Superman, maar werd toch vervangen door David Corenswet. Laatstgenoemde laat zich nu uit over zijn training en de voeding die hierbij kwam kijken.

Sinds James Gunn en Peter Safran werden aangesteld als de nieuwe grote bazen van DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Veel fans waren teleurgesteld toen ze kregen te horen dat Cavill niet langer van de partij zou zijn, maar Corenswet traint ook gigantisch hard.

Maaltijden
De acteur, o.a. bekend van Pearl en The Greatest Hits, moest natuurlijk een enorm gespierd lichaam hebben om overtuigend een van de beroemdste superhelden neer te zetten. Altijd leuk was dit niet.

Zo zegt de 31-jarige Corenswet tijdens een interview: "Toen ik echt flink spiermassa moest kweken nam ik per dag tussen de 4500 à 5000 calorieën. Ik kan je wel zeggen dat dat niet plezierig was. Ik raad het niemand aan, tenzij je bijna 20 kilo moet bijkomen in 4 maanden tijd".

Krachthonk
Normaal gesproken ligt de gemiddelde richtlijn voor een man qua calorieën op 2500 per dag. Corenswet deed dus aan meer dan het dubbele. Ook bracht de acteur enorm veel tijd door in de sportzaal. Hieronder kan je horen wat hij erover te zeggen heeft.



NieuwsFilm