Vader van Sydney Sweeney overrompeld door zijn dochter als ze uit de kleren gaat

Vader van Sydney Sweeney overrompeld door zijn dochter als ze uit de kleren gaat

Sydney Sweeney's carrière bloeit dankzij haar controversiële rol in de serie Euphoria.

De carrière van Sydney Sweeney zit in stijgende lijn - en dat komt eigenlijk door haar spraakmakende rol in de serie Euphoria.

In die serie komen onderwerpen als drugsgebruik, mentaal welzijn, relatiegeweld en wraakporno voorbij. In een interview met NBC's Sunday Sitdown vertelde Sydney: "Mijn moeder kwam een paar keer op de set en wist dus waar het verhaal over ging. Mijn vader bereidde ik op niets voor."

Groot probleem
Dat werd een probleem toen haar vader besloot met haar grootouders naar die serie te kijken zonder dat Sydney op de hoogte was gebracht. Ze werden overrompeld door wat ze zagen. Sydney speelt immers een volledig maf personage en gaat uit de kleren.

Sydney Sweeney vertelde: "Mijn vader en grootvader zetten het uit en gingen weg. Mijn grootmoeder is een fan. Ze is een grote supporter. Ik breng haar overal mee naar toe, ze gaat naar al mijn filmsets en ik maak haar een extra."

Meer werk
De 27-jarige ster is ook te zien in de serie White Lotus en films als Madame Web, Immaculate en Anyone But You. Meer volgt in de YouTube-vdeo van Today.



NieuwsFilm

meest populair