Dit is hét favoriete Marvel-moment van Nick Fury van Samuel L. Jackson

Dit is hét favoriete Marvel-moment van Nick Fury van Samuel L. Jackson

De acteur speelde zijn iconische rol in het Marvel Cinematic Universe in maar liefst 12 films.

Onlangs onthulde Samuel L. Jackson zijn reactie op het Marvel-contract dat hem werd aangeboden toen hij tekende voor de rol van Nick Fury. Het ging toen om een deal voor 9 films.

Intussen is de acteur dat nummer al ver voorbij: sinds 2008 is Nick Fury in maar liefst 12 films te zien geweest én zijn eigen serie op Disney+. En uit al die projecten heeft Jackson nu onthuld welk moment zijn favoriet is.

Winter Soldier
Jackson kiest niet voor een moment in Avengers of uit zijn serie Secret Invasion, maar juist voor een scène in Captain America: The Winter Soldier. "Mijn favoriete Nick Fury-moment is (...) als hij in die auto zit," vertelt hij.

De acteur legt uit: "Ik bedoel, dat is typisch Nick Fury. Geen paniek. Gewoon cool. Zoek het uit. Maak de volgende stap, maak de volgende stap, maak de volgende stap. Badass. Badass sh*t."

Scène
Het gaat om een moment in de film waarin Fury het op moet nemen tegen agenten van HYDRA en nog maar net ontsnapt. Bekijk de scène hieronder. Het is nog onbekend of Jackson zal terugkeren in de rol in een volgende Marvel-film.



NieuwsFilm

meest populair