Grote stap vooruit voor de nieuwe 'Street Fighter' en 'Blade'-films?

Grote stap vooruit voor de nieuwe 'Street Fighter' en 'Blade'-films?

Het lijkt erop dat regisseurs voor beide projecten zijn gevonden.

De reboots van zowel Blade als Street Fighter hebben het zwaar te verduren gehad. Beide films verloren onlangs hun regisseurs.

Recent gingen er zelfs geruchten dat de films niet meer gemaakt zouden worden. Maar nu lijkt er goed nieuws te zijn. Volgens anonieme bronnen hebben beide films op de valreep een nieuwe regisseur gevonden.

Street Fighter
De nieuwe Street Fighter zou oorspronkelijk geregisseerd worden door Danny en Michael Philippou, de filmmakers achter horrorhit Talk To Me. Maar dat gaat dus niet door.

Volgens 'scooper' DanielRPK wordt de film nu geregisseerd door Kitao Sakurai, die in 2021 Bad Trip maakte voor Netflix. Street Fighter zou snel beginnen met draaien.

Blade
In het geval van Blade is de voorgeschiedenis meer bewogen. Sinds de aankondiging van de film in 2019 hebben al meerdere regisseurs en schrijvers de revue gepasseerd. Een nieuw script wordt momenteel geschreven door Eric Pearson (Transformers One).


En zowel studio als hoofdrolspeler Mahershala Ali zijn blij met het nieuwe script, volgens World of Reel. De bronnen van de website melden dat Jeymes Samuel (The Harder They Fall) de eerste keuze is om de film te regisseren.

Gerucht
Er moet aangegeven worden dat het hier om anonieme bronnen gaat van websites die niet altijd even betrouwbaar zijn. Mocht het hier om foute informatie gaan, dan horen we het wellicht snel. Houd zeker FilmTotaal in de gaten.



NieuwsFilm

meest populair