Mila Kunis onthult geheim over haar naaktscènes in 'Friends with Benefits'

Mila Kunis onthult geheim over haar naaktscènes in 'Friends with Benefits'

De actrice wilde niet "alles weggeven" in de scènes die ze deelde met Justin Timberlake.

In 2011 kwam de romcom Friends with Benefits uit. De film van Will Gluck gaat over twee succesvolle mensen (Mila Kunis en Justin Timberlake) die een casual seksuele relatie met elkaar aangaan.

Dat doen ze om te bewijzen dat zulke relaties kunnen bestaan zonder dat er gevoelens bij komen kijken. Maar natuurlijk verandert alles wanneer die gevoelens toch opduiken. Er zitten veel seksscènes in de film, en dus ook veel naakt.

Niet Kunis
Maar wie verwacht had om Kunis uit te kleren te zien gaan in de film, moet worden teleurgesteld. De actrice onthulde namelijk in een interview dat al dat bloot helemaal niet van haar was, maar dat er juist een 'butt double' was ingehuurd.

"[We] zaten in een casting-ruimte," aldus Kunis, "en deze mooie vrouwen moesten ons hun derrière laten zien. We kozen degene die het meest op mijn lichaam leek zonder dat het te nep overkwam."

De reden
Kunis staat erom bekend dat ze liever geen naaktscènes doet in haar films. Over specifiek deze film zei ze grappend: "Ik liet borsten zien en ik dacht dat ik niet alles in één keer kon laten zien. Ik moet het hier en daar in kleine stukjes laten zien."


Timberlake ging wel zelf uit de kleren voor de film. Friends with Benefits was een groot succes in de bioscoop: de film had een budget van $35 miljoen en verdiende maar liefst $149,5 miljoen.

NieuwsFilm

meest populair