Alan Tudyk speelt een mysterieuze rol in James Gunns 'Superman': wie kan hij zijn?

Alan Tudyk speelt een mysterieuze rol in James Gunns 'Superman': wie kan hij zijn?

Tudyk is al de stem van Doctor Phosphorus in het nieuwe DC Universe, maar hij kan ook iemand anders spelen.

Superman is al een tijdje klaar met draaien, maar toch is er nu weer een nieuw castlid bijgekomen. De reboot van James Gunn heeft Alan Tudyk toegevoegd in een "mysterieuze rol."

Tudyk is vooral bekend van zijn werk als stemacteur, bijvoorbeeld in Moana, Zootopia en Frozen. In 2016 speelde hij de robot K-2SO in de Star Wars-spinoff Rogue One.

Doctor Phosphorus
Tudyk was al gecast in het nieuwe DCU als de stem van Doctor Phosphorus in de aankomende serie Creature Commandos. Gunn heeft toen duidelijk vermeld dat stemacteurs hun rollen ook zullen vertolken in live-action.

Het zou dus kunnen zijn dat het hier gewoon weer om Doctor Phosphorus gaat. Het is dan wel vreemd dat we er nu pas over horen, omdat de film al eind juli klaar was met draaien. En Gunn had aangekondigd dat er geen reshoots zouden zijn.

Stemrol
Veel fans denken daarom dat het hier om een stemrol gaat, die pas later aan de film toegevoegd kan worden. Verschillende personages uit de wereld van Superman zijn al aangehaald, waaronder superhond Krypto en robot-assistent Kelex.


Welke rol het ook is, wellicht weten we snel meer. Superman vliegt in juli 2025 de bioscopen in.

NieuwsFilm

meest populair