Angelina Jolie lijkt een dikke hit te hebben: de trailer voor 'Maria'

Angelina Jolie lijkt een dikke hit te hebben: de trailer voor 'Maria'

De superster Angelina Jolie speelt een operazangeres in haar nieuwste film Maria.

De Chileense regisseur Pablo Larraín maakte al films als Jackie, Gloria Bell en Spencer en van hem verschijnt later dit jaar Maria, een biografische film met Angelina Jolie in de voornaamste hoofdrol.

Maria wordt omschreven als een biografisch psychologisch drama en gaat over de in Amerika geboren Griekse operazangeres Maria Callas, die leefde van 1923 tot en met 1977.

's Werelds grootste
De film laat "het opera-levensverhaal van een van 's werelds grootste zangers zien." We zien het tumultueuze, mooie en tragische verhaal van het leven van 's werelds grootste vrouwelijke operazangeres, die weer opleeft en zichzelf opnieuw uitvindt tijdens haar laatste dagen in het Parijs van de jaren zeventig.

Eind vorige maand ging de film succesvol in première tijdens het Filmfestival in Venetië. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer voorlopig op een prima 75 procent na 44 recensies. "Het is een fabel van roem en controle, maar het is ook een ode aan een vrouw die alleen rust kon vinden door met hart en ziel te zingen," schreef Maureen Lee Lenker van Entertainment Weekly.

Trailer
Maria laat ook personages zien die zijn gespeeld door Kodi Smit-McPhee, Alba Rohrwacher, Pierfrancesco Favino en Valeria Golino. Hieronder zie je de eerste trailer.


In Nederland verschijnt de potentiële Oscarfilm op 25 februari 2025. De film verschijnt in de VS op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair