Eindelijk: de eerste trailer van de keiharde 'John Wick' spin-off 'Ballerina' is hier!

Eindelijk: de eerste trailer van de keiharde 'John Wick' spin-off 'Ballerina' is hier!

Regisseur Len Wiseman brengt ons terug naar de actievolle wereld vol met huurmoordenaars.

Regisseur Chad Stahelski wist hoge ogen te gooien met zijn keiharde John Wick-reeks, waarin Keanu Reeves in de huid kruipt van de nu wereldberoemde huurmoordenaar. Dit universum wordt gigantisch uitgebreid. Nu is de spin-off Ballerina aan de beurt.

Gisteren kwam er op FilmTotaal nog de 20 seconden durende teaser trailer langs, maar nu worden we getrakteerd op de eerste echte beelden. Hierin maken we kennis met de Ballerina, een jonge huurmoordenaar die wraak wil nemen op degenen die haar familie hebben vermoord.

Explosief
De hoofdrol is deze keer weggelegd voor de geliefde actrice Ana de Armas. Zij wist al eerder hoge ogen te gooien in sterk onthaalde films als Knives Out, Blade Runner 2049 en No Time to Die. Helemaal alleen staat ze er echter niet voor.

We zien namelijk bekende gezichten voorbij komen in de trailer, zoals Winston (Ian McShane), John Wick (Reeves) en de inmiddels overleden Charon (Lance Reddick). Het is dus helaas de laatste keer dat we hem in een film zullen zien. Walking Dead-acteur Norman Reedus is de grootste nieuwe toevoeging.

Meer
Ondanks het feit dat de trailer bijna tweeëneenhalve minuut duurt en ons op de nodige gave beelden trakteert, worden nog geen echte grote plotdetails bekend gemaakt. De gewelddadige beelden laten zien dat ook dit weer een heftig verhaal vol actie zal worden!



Lees ook
Ana de Armas laat zien waarom ze één van de mooiste Hollywood-actrices van dit moment is
De Blade Runner 2049-ster in een vrolijk zomers jurkje dartelt in en rond de zee... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair