'A Nightmare on Elm Street'-acteur Robert Englund over mogelijk vervolg: "Dit klinkt goed!"

'A Nightmare on Elm Street'-acteur Robert Englund over mogelijk vervolg: "Dit klinkt goed!"

De acteur die als Freddy Krueger te zien was wil dit verhaal wel verfilmd zien.

De jaren zeventig en tachtig waren goede jaren voor het slasher horror-subgenre. Denk bijvoorbeeld maar aan Halloween, Friday the 13th en natuurlijk A Nightmare on Elm Street. Komt er van laatstgenoemde weer een nieuw deel aan?

In 1984 wist regisseur Wes Craven hoge ogen te gooien met A Nightmare on Elm Street. Hierin kruipt Robert Englund in de huid van de de gruwelijke moordenaar Freddy Krueger.

Meer
Englund, vandaag de dag alweer 77 jaar oud, gaf recentelijk een interview met een andere grote ster van het origineel. Het gaat hier om Heather Langenkamp, die in de horrorklassieker te zien is als Nancy. Zij laten zich nu uit over de toekomst van de franchise.

Beide acteurs denken dat Freddy Krueger zou kunnen terugkeren, maar dat het dan eerder om een prequel dan om een sequel moet gaan. Englund en Langenkamp denken dat dit meer impact zou hebben.

Reactie
Zo zegt Englund: "Ik zou het heel interessant vinden om terug te keren in de tijd, laten zien wie Freddy was voordat hij naar de gevangenis gaat. Hij is nog niet de verbrande en monsterachtige Freddy die we allemaal kennen".


"We zouden zo meer over hem te weten kunnen komen, wie hij is, waar hij vandaan komt, wie zijn gezin was voordat hij verandert in de nachtmerrie. Ik zou graag een retro-film zien, die zich ergens in de jaren zeventig afspeelt. Dat zie ik wel gebeuren en sta ik wel voor open!"

NieuwsFilm

meest populair