De bizarre blunder die werd gemaakt bij de uitreiking van de Oscar voor beste film in 2017

De bizarre blunder die werd gemaakt bij de uitreiking van de Oscar voor beste film in 2017

De jaarlijkse Oscars veroorzaken spanning en zorgen voor wereldwijde aandacht voor nieuwe films en momenten.

De jaarlijkse uitreiking van de Oscars is steeds opnieuw een belangrijk moment voor alle betrokkenen. Die avond levert wereldwijde aandacht op voor nieuwe films.

Dat dat gepaard gaat met spanning is nog zacht uitgedrukt. De organisatie is enorm en zorgvuldig. Erg vervelend is dan ook als er fouten worden gemaakt, want probeer dat maar eens te herstellen bij een live-uitzending.

Bizarre blunder
In 2017 werd zelfs een bizarre blunder gemaakt: de Oscar voor de beste film ging naar de verkeerde. Degenen die de kaart openden, Warren Beatty en Faye Dunaway, hadden de verkeerde kaart ontvangen. Dat moment zorgde voor verbijstering in de zaal.

In de YouTube-video van Eyewitness News is te zien dat de Oscar voor La La Land blij ontvangen wordt. Er staan veel mensen op het podium. Vervolgens volgt een keurige, attente correctie.

Verwarde mensen
Hierop komt de delegatie van Moonlight verward maar blij naar voren. Respect voor beide teams, want ze pakken het netjes aan met wederzijds begrip. Dit gedenkwaardige Oscar-foutje ging in elk geval de historie in.



NieuwsFilm

meest populair