De vader van Matthew McConaughey stierf op een wel heel tragisch moment

De vader van Matthew McConaughey stierf op een wel heel tragisch moment

Matthew McConaughey vertelt in zijn memoires hoe zijn vader tijdens seks overleed.

Matthew McConaughey vertelt graag verhalen. In zijn memoires Greenlight ging hij in op zijn ouders en het moment van overlijden van zijn vader.

Zijn ouders hadden een haat-liefdeverhouding. Ze scheidden twee keer van elkaar en trouwden drie keer met elkaar. Zijn vader zei altijd tegen zijn zonen dat hij zou overlijden tijdens de seks met hun moeder. Het gebeurde precies zoals zijn vader dacht.

Tragisch moment
De acteur uit Serenity, The Gentlemen en White Boy Rick schreef over dat tragische moment: "Ik kon het niet geloven dat mijn vader dood was. Niemand kon hem doden, behalve mijn moeder. Hij kreeg een hartaanval bij zijn climax."

Hier in de podcast van WTF with Marc Maron vertelde de ster dat er meer aan de hand was: "Ik kwam er later achter dat mijn moeder het niet goed vond dat het medisch personeel een doek over hem heen legde."

Grote man
Hij vervolgde met: "Alle buren stonden buiten toen hij de ambulance in ging. Mijn moeder stond daar in een negligé en riep dat ze de wereld wilde laten zien waarom zijn bijnaam Big Jim was. Ze trok steeds opnieuw het laken af, zodat iedereen 'het' kon zien." Meer volgt in de YouTube-video van Access Hollywood.



Lees ook
De beste film van Matthew McConaughey is 'Dallas Buyers Club' en zijn slechtste is...
Het wisselende CV van Matthew McConaughey.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair