Amber Heard reageert op arriveren van Johnny Depp in "haar nieuwe thuisland"

Amber Heard reageert op arriveren van Johnny Depp in "haar nieuwe thuisland"

Amber Heard vindt rust in Madrid, maar Johnny Depp arriveert voor het San Sebastian Festival.

Twee jaar na de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard heeft de actrice uit Aquaman haar rust gevonden in Madrid. Maar daar lijkt deze week verandering in te komen.

Johnny is nu ook in Spanje voor het San Sebastian Festival. Hij regisseerde en produceerde de film Modi, over het leven van de schilder Modigliani, die daar in première zal gaan.

Niet in het verleden
Toen Amber door paparazzi gevraagd werd naar haar mening over zijn komst, zei ze hier tegen het Spaanse blad Hola dat die echtscheiding in het verleden ligt. Ze richt zich liever op de toekomst. Ze geeft haar 3-jarig dochtertje alle aandacht en werkt aan de film In Fire.

De 37-jarige actrice vertelde: "Ik leef hier in Madrid, ik hou van Spanje. Ik heb geluk hier te zijn en ik wil niet over het verleden denken of praten. Ik ben gelukkig en heb vrede. Ik waardeer het morele hier, net als de mensen en de sfeer. Ik voel me thuis."

Net een soap
De acteur uit Pirates of the Caribbean vertelde bij een persconferentie dat de rechtszaak op een soapserie leek. Bij de YouTube-video van Entertainment Tonight zeiden kijkers dat het inderdaad erg onderhoudend was.



Lees ook
Johnny Depp als duivelse Satan in verrassende nieuwe film van 'Fear and Loathing'-regisseur
Depp zal te zien zijn naast Adam Driver en Jason Mamoa in de nieuwe film van 'Fear and Loathing in Las Vegas'-regisseur.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair