Netflix pakt opnieuw uit met krankzinnige scifi-actiefilm

Netflix pakt opnieuw uit met krankzinnige scifi-actiefilm

Een film vol geweldig, humor en bekende acteurs: deze titel mag je niet missen.

Netflix pakt binnenkort uit met een opvallende titel: The Predator. In deze krankzinnige scifi-film uit 2018 - het zesde deel in de Predator-reeks - belandt een groep militairen in een bloederige strijd met een buitenaardse superstrijder wanneer zijn schip neerstort op aarde.

De regie is in handen van de bekende regisseur Shane Black. Hij maakte eerder onder meer de Marvel-film Iron Man 3 (2013). Leuk is ook dat hij als acteur een bijrol speelde in de originele Predator-film uit 1987.

Het verhaal
Militair Quinn McKenna (Boyd Holbrook) en zijn team zijn op missie wanneer er vlak naast hen een ruimteschip neerstort. Al snel worden ze aangevallen door een Predator, maar gelukkig weet McKenna hem een kopje kleiner te maken. Evolutiebioloog Casey Bracket (Olivia Munn) onderzoekt het wezen, maar dan komt hij weer tot leven.

Ondertussen komt het masker van deze Predator door een foutje in handen van Rory (Jacob Tremblay), het zoontje van McKenna. Deze slimmerik weet de buitenaardse technologie te doorgronden, maar trekt daarmee wel de aandacht van de superstrijder. Uiteindelijk moeten McKenna en zijn team alles op alles zetten om de Predator te verslaan.

Naar streaming
The Predator is een film met bekend receptuur. Deze scifi-actiefilm zit, zoals dus te verwachten, vol snoeihard geweld. Black heeft daarbij een kenmerkende laag humor toegevoegd. Het resultaat is een vermakelijke popcornfilm, die zich prima laat streamen op een vrije avond.


The Predator vind je vanaf 8 oktober op Netflix. Een melding ontvangen op deze dag van de streamingdienst? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair