In zijn laatste interview had Heath Ledger een emotioneel moment met interviewer

In zijn laatste interview had Heath Ledger een emotioneel moment met interviewer

Heath Ledger's laatste interview toont zijn kwetsbaarheid, emotionele kant en liefde voor zijn dochter.

Heath Ledger is één van die legendarische acteurs die we nooit zullen vergeten. Hij overleed in 2008 op 28-jarige leeftijd per ongeluk aan een overdosis voorgeschreven medicatie.

Fans zijn dol op de wijze waarop hij de Joker neerzette in The Dark Knight. Maar Heath presteerde eigenlijk in al zijn films goed. Hij dook altijd in het diepe en maakte zich de rol eigen. Denk aan 10 Things I Hate About You, A Knight's Tale en Brokeback Mountain.

Emotioneel en moe
Zijn laatste interview was voor zijn personage in I'm Not There. Toen Chuck The Movie Guy in de YouTube-video van Addicted to TV mededeelde dat zijn 15-jarige dochter hem steeds lastig viel door hem te bellen, weersprak Heath hem.

Heath was zelf vader van een dochtertje, maar net gescheiden en miste haar verschrikkelijk als hij aan het werk was. Hij zei daarom schuchter dat dat contact juist heel lief was. Hij zag er op dat moment kwetsbaar, moe en emotioneel uit, maar herstelde zich daarna. De interviewer was ongeïnteresseerd en bleef ook zo.

Viel in voor rol
Heath zei er niets van en ging rustig in op de film over Bob Dylan. Heath vertelde onder meer dat er toevallig een acteur uitviel voor die biopic. Hij had zelf gevraagd of hij mocht invallen. Hij legde uit: "Niemand weet wie Bob Dylan is. De film wil het mystieke bewaren. Daarom wilde ik meedoen."



NieuwsFilm

meest populair