Maak een LEGO-poppetje die 100% op jou lijkt voor de release van 'Piece By Piece'

Maak een LEGO-poppetje die 100% op jou lijkt voor de release van 'Piece By Piece'

Na de succesvolle 'The LEGO Movie' komt nu Pharrell Williams met zijn verhaal.

Het is alweer tien jaar geleden dat de uiterst succesvolle The LEGO Movie uitkwam. De blockbuster was een grote hit en nu komt er een soortgelijke film aan in de vorm van Piece by Piece. Zij komen nu met een leuke reclamecampagne.

Na het succes van The LEGO Movie volgde een sequel, genaamd The LEGO Movie 2: The Second Part. Dit was echter niet de hit waarop de studio had gehoopt, waardoor de stekker uit de reeks getrokken werd.

Nieuwe kans
Nu gaan ze het toch enigszins opnieuw proberen. De laatste jaren zijn muzikale biopics gigantisch in. Denk bijvoorbeeld maar aan Bohemian Rhapsody en Rocketman om er maar een paar te noemen. Piece by Piece lijkt hier ook op.

Ondanks het feit dat het gaat om een volledige LEGO-film, is het een biografische docufilm over de Amerikaanse muzikant Pharrell Williams. De nodige andere wereldberoemde zangers komen eveneens langs in de film, zoals Justin Timberlake, Jay-Z en Snoop Dogg.

Jezelf als LEGO
As je een grote LEGO-fan bent en altijd al een LEGO-poppetje van jezelf hebt willen maken, dan is dat nu mogelijk. Op deze website kan je ter promotie van de film jezelf creëren in de vorm van een LEGO-figuurtje.



NieuwsFilm

meest populair