Scarlett Johansson keert terug voor aankomende Marvel-film

Scarlett Johansson keert terug voor aankomende Marvel-film

De geliefde actrice komt niet voor in 'Thunderbolts*' maar is wel op de filmset te vinden.

Gisteren werden we dan eindelijk getrakteerd op de eerste Thunderbolts*-trailer. De film zit bomvol grote namen en bekende Marvel-sterren, maar nu blijkt ook dat niemand minder dan Scarlett Johansson aan de blockbuster meewerkt.

Johansson is al decennialang een van de geliefdste actrices die rondloopt in Hollywood. Dit heeft ze voor een groot deel te danken aan haar rol als Natasha Romanoff/Black Widow in het MCU. Haar avontuur als de superheldin zit er echter op, maar dat betekent niet dat ze volledig Marvel heeft verlaten.

Nieuwe rol
De actrice is namelijk een van de executive producers van Thunderbolts*. Heel erg vreemd is dit niet. Johansson nam deze rol ook al op zich voor haar Black Widow solo-film uit 2021. De nodige personages uit deze film duiken ook op in Thunderbolts*.

Zo zijn belangrijke rollen in de aanstaande blockbuster weggelegd voor Florence Pugh, die wederom te zien zal zijn als de depressieve huurmoordenares Yelena Belova en haar vader, Red Guardian (David Harbour).

Trailer
De film werd eerder al beschreven als de "anti-Avengers". Volgens de officiële synopsis gaat het over een oneerbiedige samenwerking tussen de minst verwachte buitenbeentjes van het MCU. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan hieronder alsnog terug.



NieuwsFilm

meest populair