Dit zijn de zeven belangrijkste Marvel-personages in 'Thunderbolts*'

Dit zijn de zeven belangrijkste Marvel-personages in 'Thunderbolts*'

Naast de eerste trailer heeft Marvel ook de eerste poster online geplaatst.

Maandag verscheen de eerste trailer van Marvels Thunderbolts*, de laatste film in Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe.

De film gaat over een team van slechteriken dat wordt samengebracht om een geheime missie te volbrengen. Je kunt het daarmee vergelijken met The Suicide Squad van DC. Marvel noemt het team zelf ook wel de "anti-Avengers."

Team
Die anti-Avengers bestaan uit zes mensen. Stuk voor stuk hebben we ze al eerder gezien in het MCU. De eerste is Yelena Belova (Florence Pugh), die we kennen uit Black Widow. Eveneens uit die film komen Red Guardian (David Harbour) en Taskmaster (Olga Kurylenko).

De rest van het team bestaat uit Ghost (Hannah John-Kamen) van Ant-Man and the Wasp, U.S. Agent (Wyatt Russell) van de Falcon and the Winter Soldier-serie, en Bucky Barnes (Sebastian Stan). Die laatste zat natuurlijk in de meest recente Avengers- en Captain America-films.

Zevende lid
Maar op de poster is ook nog een zevende persoon te zien. Het gaat hier om Bob, gespeeld door Lewis Pullman. Hoewel Marvel het nog niet officieel gezegd heeft, lijkt het erop dat Bob eigenlijk Sentry is. Dat is een superheld van Superman-niveau die kampt met schizofrenie.



Thunderbolts* wordt geregisseerd door Jake Schreier (Paper Towns). De film heeft als tagline "Wees voorzichtig met wie je verzamelt" en is vanaf 1 mei 2025 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair