Kirsten Dunst vond haar spraakmakende scène met Colin Farrell helemaal niet fijn

Kirsten Dunst vond haar spraakmakende scène met Colin Farrell helemaal niet fijn

Kirsten Dunst bespreekt de ongemakken en uitdagingen van het filmen van seksscènes in The Beguiled.

Kirsten Dunst komt er eerlijk voor uit: Het filmen van een seksscène is niet sexy. Het is een ramp, ook als je tegenspeler Colin Farrell is.

De seksscène in The Beguiled was een intense, donkere scène. Kirsten Dunst vertelde in de YouTube-video aan E!Insider: "Ik lag op de vloer en mijn kleren werden van mijn lijf gescheurd. Ik vind het niet fijn. Ik vind het niet fijn."

Snel klaar willen zijn
Ze vervolgde met: "Om eerlijk te zijn, wil ik er zo snel mogelijk vanaf zijn. Mannelijke regisseurs willen vanuit elke hoek filmen. Maar Sofia Coppola is tenminste van: 'We gaan hier snel door, we filmen vanaf hier, we doen drie opnames en we zijn klaar'."

Colin Farrell zei op zijn beurt over die spraakmakende liefdesscène: "Het is moeilijker voor vrouwen. In de filmgeschiedenis zijn vrouwen op seksueel gebied meer uitgebuit dan mannen."

Vrouwelijke danspartner volgen
Hij vertelde verder: "Dus met liefdesscènes doe ik wat mijn vrouwelijke danspartner wil. Zij is de baas bij zulke scènes en comfortabel zijn en de vrijheid hebben om te doen wat zij kan doen."



NieuwsFilm

meest populair