Lenige Tori Spelling uit '90210' showt op haar 51e een behoorlijk knap standje

Lenige Tori Spelling uit '90210' showt op haar 51e een behoorlijk knap standje

Tori Spelling doet mee aan Dancing with the Stars en ze is behoorlijk in vorm.

Als actrice kennen de meeste mensen haar van haar rol als Donna Martin in Beverly Hills, 90210. De carrière van Tori Spelling beperkt zich verder tot flink wat optredens in onbekendere films en series. Ondertussen is ze 51 jaar, en nog altijd erg lenig.

De in Los Angeles geboren Tori heeft een behoorlijke springplank gehad dankzij haar vader Aaron Spelling, een van de bekendste producenten van tv-producties.

Lenig
Tori doet mee met Dancing with the Stars en plaatst hier regelmatig over op haar socials. Een van haar nieuwste posts gaat over haar trainingen en we zien dat Tori op haar 51e erg lenig is.

"Een split op zaterdag, ik hou van mijn dansrepetities met mijn danspartner Pasha Pashkov," schrijft Tori bij drie foto's. We zien haar de split doen bij het logo van het programma Dancing with the Stars.

Toekomst
Tori acteert nog steeds. Op IMDb zien we dat ze een rol heeft in de game Ghosts en de misdaadfilm Kill with Me met ook Yasmine Bleeth. Beide titels moeten nog verschijnen. Hieronder Tori in de split.


Lees ook
Tori Spelling lijkt wel een barbiepop op Instagram
Tori Spelling valt tegenwoordig eerder op met haar social media-berichten dan met haar acteerwerk. De.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair