Cate Blanchett is een wereldleider in de trailer van knotsgekke zombiefilm 'Rumours'

Cate Blanchett is een wereldleider in de trailer van knotsgekke zombiefilm 'Rumours'

De film is deels een politieke satire en wordt geproduceerd door Ari Aster.

Wat gebeurt er als de G7-top wordt onderbroken door zombies? Dat is de vraag waarmee Rumours, de nieuwe film van Evan Johnson, Galen Johnson en Guy Maddin zijn verhaal begint. Een eerste trailer staat nu online.

De film bevat een sterrencast met onder anderen Cate Blanchett en Alicia Vikander. Het belooft een knotsgekke komedie te worden met een politiek tintje. Rumours ging eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes.

Synopsis
De officiele synopsis van de film luidt: "Rumours springt heen en weer tussen komedie, apocalyptische horror en zwijmelende soap en volgt de zeven leiders van 's werelds rijkste democratieën tijdens de jaarlijkse G7-top, waar ze proberen een voorlopige verklaring op te stellen over een wereldwijde crisis."

"Deze zogenaamde leiders worden spektakels van incompetentie, wanneer ze 's nachts steeds meer surrealistische obstakels moeten overwinnen in de mistige bossen en ze zich realiseren dat ze plotseling alleen zijn."

Trailer
Bekijk de trailer hieronder. De cast bevat ook namen als Charles Dance, Roy Dupuis en Zlatko Burić. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend, maar houd daarvoor zeker FilmTotaal in de gaten.



NieuwsFilm

meest populair