Epische gevechtsscène uit geschrapte Batman-film van Ben Affleck onthuld

Epische gevechtsscène uit geschrapte Batman-film van Ben Affleck onthuld

In de film zou Batman het hebben opgenomen tegen Joe Manganiello's Deathstroke.

Afgelopen zaterdag was het Internationale Batman-dag. Ter ere van die dag deelden vele artiesten hun werk met de Caped Crusader op sociale media. Zo ook Jay Oliva.

Oliva is de regisseur van verschillende Batman-animatiefilms. Maar hij was ook de storyboard artist voor de geschrapte The Batman van Ben Affleck in het DCEU. Die film zou een vervolg zijn op Batman v. Superman: Dawn of Justice.

Tegen Deathstroke
Affleck zou de film zelf regisseren en had ook al een script geschreven. Maar door persoonlijke problemen zag hij van het project af. Zijn The Batman werd toen vervangen door de film die Matt Reeves in 2022 naar het grote scherm bracht.

Er is weinig bekend over het verhaal van Afflecks film, behalve dat Batman het op zou nemen tegen huurmoordenaar Deathstroke. Die werd gespeeld door Joe Manganiello en zagen we al aan het einde van Justice League.

Storyboard
In een nieuw onthulde storyboard van Oliva zien we een gevecht tussen Batman en Deathstroke. Oliva sprak al eerder over het script van de geschrapte film en noemde het toen "het beste" script dat hij gelezen had. "Het was fantastisch."



NieuwsFilm

meest populair