Er wordt nu al gesproken over 'Beetlejuice 3': bekende producent laat zich erover uit

Er wordt nu al gesproken over 'Beetlejuice 3': bekende producent laat zich erover uit

Tommy Harper, een goede vriend en collega van Tim Burton, sluit niks uit.

We hebben behoorlijk lang moeten wachten op het tweede Beetlejuice-deel, maar deze draait nu eindelijk in de bioscopen. Beetlejuice Beetlejuice scoort mooie cijfers en doet het goed aan de box-office, waardoor er nu al wordt gesproken over een mogelijk derde deel.

Zonder al te veel te verklappen is het wel duidelijk te merken dat Beetlejuice Beetlejuice een tamelijk open einde heeft. Volgens producent Tommy Harper, die meewerkte aan de blockbuster, is dit met opzet gedaan.

Meer
Harper, die eveneens meewerkte aan de populaire Wednesday-serie van Tim Burton op Netflix, laat zich er nu over uit: "Ik weet dat Tim gigantisch veel houdt van de 'Beetlejuice'-wereld en alle personages die hierin zitten".

"Het zou dus goed kunnen dat er nog meer aankomt, maar dat is nu nog niet zeker. We zullen wel zien wat er gaat gebeuren, maar het is wel een mogelijkheid". Studio Warner Bros. zal ook wel interesse hebben in meer.

Box-office
Aan de box-office doet Beetlejuice Beetlejuice het namelijk erg sterk. Ondanks het feit dat het tweede deel maar liefst 36 jaar later uitkwam dan het origineel, staat de teller van het vervolg inmiddels op 330 miljoen dollar opbrengst wereldwijd.


De blockbuster zelf kostte 99 miljoen dollar om te maken, waardoor Beetlejuice Beetlejuice nu al een hit genoemd kan worden. Een derde deel lijkt dan ook bijna onvermijdbaar.

NieuwsFilm

meest populair