Nog een verrassende terugkeer lijkt aanstaande in 'Captain America 4'

Nog een verrassende terugkeer lijkt aanstaande in 'Captain America 4'

Zou de kleinzoon van Isaiah Bradley a.k.a. Patriot ook weer verschijnen?

Captain America: Brave New World komt volgend jaar uit en Marvel Comics heeft misschien net gehint op een verrassende MCU-terugkeer met hun nieuwste titel Sam Wilson: Captain America.

Deze week kregen fans een poster voorgeschoteld en hier lijkt een sluwe toevoeging in te zitten. De cover bevat namelijk Eli Bradley's Patriot als onderdeel van het verhaal. Isaiah Bradley (Carl Lumbly) is sowieso al bevestigd om te verschijnen in de vierde 'Captain America', maar er is nog geen bevestiging over zijn kleinzoon. Zou dit de eerste hint kunnen zijn?

Bloedtransfusie
In The Falcon and the Winter Soldier werd het publiek voorgesteld aan Bradley, de allereerste Captain America. De Amerikaanse overheid experimenteerde op hem en gebruikte zijn bloed om het 'Super Soldier'-serum te repliceren dat Steve Rogers uiteindelijk zijn krachten gaf.

Het is duidelijk dat Isaiah nog steeds de pure fysieke kracht heeft door die experimenten, aangezien hij door ramen springt in de nieuwste trailer. Maar het werd nooit gespecificeerd of zijn kleinzoon Eli, gespeeld door Elijah Richardson, ook een aantal van die krachten heeft geërfd.

Young Avengers
In de continuïteit van de stripboeken is er een langlopend verhaal met Eli als de held Patriot die vecht naast de Young Avengers. Als de surrogaat van het team helpt hij hen door de begindagen van hun team-up te navigeren nadat hij is getraind door Rogers. We zullen moeten afwachten.






NieuwsFilm

meest populair