'Thunderbolts*'-ster vergelijkt nieuwe Marvel-film met klassieke Jack Nicholson-film

'Thunderbolts*'-ster vergelijkt nieuwe Marvel-film met klassieke Jack Nicholson-film

Sebastian Stan ziet overeenkomsten tussen 'Thunderbolts*' en klassieker met Jack Nicholson

Sebastian Stan, bekend van zijn rol als The Winter Soldier, maakte onlangs een verrassende vergelijking over zijn aankomende Marvel-film Thunderbolts*. In een interview met Variety vergeleek hij de film met de klassieke film One Flew Over the Cuckoo's Nest uit 1975.

De klassieker, met Jack Nicholson in de hoofdrol, speelt zich af in een psychiatrische inrichting en draait om een groep patiënten die zich verzetten tegen hun onmenselijke behandeling. Stan suggereert dat er een soortgelijke dynamiek te vinden zal zijn in Thunderbolts*, waar een groep antihelden samenkomt onder stressvolle omstandigheden.

Antihelden
Stan beschrijft de nieuwe film van Marvel als een verhaal over een groep chaotische en ongeregelde individuen die toch een manier vinden om samen te werken.

Marvel Studios heeft tot nu toe weinig prijsgegeven over Thunderbolts, die in 2025 moet uitkomen. Tijdens San Diego Comic-Con kregen fans een eerste blik op het team, maar de beelden waren exclusief voor het publiek daar. Gelukkig gaven de castleden na de presentatie interviews.

Humor
Acteurs zoals David Harbour en Wyatt Russell brachten humor in hun gesprekken. Harbour, die de rol van Red Guardian speelt, grapte over de slechte staat waarin de personages verkeren: "Geen van ons is er goed aan toe. Ik eet iets smerigs uit een kom, en je ziet me letterlijk zwaarder worden in de film." Russell, die US Agent speelt, voegde hieraan toe dat zijn personage de laatste jaren meer beschoten is dan goed voor hem is.



Thunderbolts* verschijnt op 2 mei 2025 in de bioscoop. One Flew Over the Cuckoo's Nest is te streamen via Amazon Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair