Tom Hiddleston raadt je deze film aan: "Een thriller, komedie en tragedie in één"

Tom Hiddleston raadt je deze film aan: "Een thriller, komedie en tragedie in één"

De acteur, voornamelijk bekend van zijn rol als Loki in het MCU, vindt 'Parasite' geweldig.

Tom Hiddleston zit niet vaak stil. De acteur, voornamelijk bekend van de nodige Marvel-avonturen, strikt de ene na de andere grote rol. Wanneer hij eens even niet acteert, kijkt hij zelf ook graag films. Nu heeft hij weer een aanrader voor ons.

Hiddleston, die blijkbaar weer een grote hit te pakken heeft met de Stephen King-film The Life of Chuck (meer daarover lees je hier) is een grote fan van Parasite. Het gaat hier om de Zuid-Koreaanse film van Bong Joon-ho uit 2019.

Verhaal
Parasite vertelt het verhaal van een arme familie, die langzaam maar zeker infiltreert in het leven van een rijke familie. De film werd ijzersterk onthaald. Niet alleen won deze de Gouden Palm op het filmfestival van Cannes, ook werd deze bekroond met maar liefst 4 Oscars, waaronder die voor beste film.

Het werd daarmee meteen de eerste niet Engelstalige film die deze prijs ooit won. Filmcritici prezen het unieke verhaal, de briljante regie en de sterke acteerprestaties. Hier kan Hiddleston zich ook volledig in vinden.

Reactie
Zo zei hij al eerder: "Ik heb veel bewondering voor 'Parasite'. Het is in mijn ogen een meesterwerk. Het komt niet vaak voor, dat zo'n complex verhaal met zo veel humor en spanning verteld kan worden. Het is grappig, maar tegelijkertijd ook heel aangrijpend".


"Je weet niet wat je kunt verwachten, en dat is wat het zo briljant maakt. Het maakt het zo goed, omdat het op een slimme manier laat zien hoe mensen in verschillende sociale klassen van elkaar vervreemd raken. Het is een thriller, een komedie en een tragedie in één". Hij is echter niet de enige topacteur die een grote fan is van Parasite.

Ook interessant
Leonardo DiCaprio raadt je dit pareltje aan: "Dit is een meesterwerk"
Leonardo DiCaprio is een van de allergrootste namen in Hollywood. De geliefde acteur krijgt alleen de allerbeste scripts opgestuurd en heeft de films voor het uitzoeken. Zelf kan hij echter...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair