'The Curse of The Necklace'-trailer: een huiveringwekkend verhaal over een vervloekte ketting

'The Curse of The Necklace'-trailer: een huiveringwekkend verhaal over een vervloekte ketting

Het antieke cadeau van een vader herbergt een duistere kracht die zijn hele gezin in gevaar brengt

De Davis-familie maakt in de nieuwste trailer van Warner Bros. Entertainment moeilijke tijden door, door de vondst van een antieke ketting.

The Curse of the Necklace met in de hoofdrollen Sarah Lind, Henry Thomas (Dr. Sleep), Madeleine McGraw (The Black Phone) en Violet McGraw (M3GAN) speelt zich af in de jaren '60 en volgt de Davis-familie.

Een antieke ketting
Laura (Lind) en Frank (Thomas) zijn na jaren ellende door Franks alcoholverslaving uit elkaar gegaan, wat ervoor zorgt dat Laura weer aan het werk gaat als verpleegster.

Om Laura terug te krijgen, geeft Frank haar een antieke ketting die hij vindt in een oude bewijszak uit 1938 van zijn werk op het politiebureau en laat hij de ketting achter in het huis waar Laura met haar dochtertjes woont.

Gekwelde ziel
Helaas is de ketting bezeten door de gekwelde ziel van een kwaadaardige jongen en bevinden de vrouw en haar meisjes zich in groot gevaar.



De horrorfilm is geregisseerd door Juan Pablo Arias Munoz naar een script van John Ducey, en heeft ook Christina Moore, Sarah Lind, Henry Thomas en Roma Maffia in de hoofdrol.

Waar en wanneer te zien?
The Curse of the Necklace verschijnt op vrijdag 27 september in een aantal bioscopen in de Verenigde Staten. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair