De meganerd Finch uit 'American Pie' sliep na de film bij "Stifler's mom"

De meganerd Finch uit 'American Pie' sliep na de film bij "Stifler's mom"

Jennifer Coolidge en Eddie Kaye Thomas woonden samen platonisch; zij werd beroemd door The White Lotus.

Jennifer Coolidge speelde de moeder van Stifler in American Pie en kreeg een relatie met een vriend van haar zoon, Finch. In het echt bleek zij niet zo ondeugend - niet met Finch tenminste.

Jennifer Coolidge woonde destijds twee jaar samen met Eddie Kaye Thomas, de acteur die de meganerd Finch speelde. Ze vertelde echter dat zij geen slaapkamer deelden. En dat terwijl Jennifer met zo'n 200 man sliep, vertelde zij in 2022 aan Variety.

Geen liefde daar
Vorig jaar vertelde zij hier in gesprek met GQ: "Ik was niet de liefde van zijn leven. Hij had vriendinnetjes die hij meebracht. Zijn slaapkamer was aan de overkant van de mijne. Maar onze relatie was platonisch."

Jennifer kwam later terug op het grote aantal mannen. Ze zei: "Dat was een beetje overdreven. Maar die film hielp mij dates te krijgen die anders niet mogelijk waren geweest. Laat ik het zo zeggen dat dat decennium anders saai was geweest."

Furore in Hollywood
Na tientallen jaren bijrollen te hebben gekregen, kreeg Jennifer Coolidge eindelijk een grotere rol in de serie The White Lotus. Ze won daardoor een Golden Globe en maakt alsnog furore in Hollywood.



HBO stelde in de YouTube-video wat highlights samen. De reacties zeggen genoeg. Mensen vinden haar geweldig. De wereld heeft meer Jennifer Coolidges nodig.

NieuwsFilm

meest populair