Eerste trailer voor 'Den of Thieves 2: Pantera'!

Eerste trailer voor 'Den of Thieves 2: Pantera'!

Gerard Butler is weer Big Nick, en O'Shea Jackson Jr. keert terug als Donnie.

In 2018 verscheen de actiefilm Den of Thieves in de bioscopen en deze wist een prima 80,5 miljoen wereldwijd op te halen. Er wordt al jaren gesproken over een vervolg en plotseling is de trailer online verschenen.

Voor het vervolg keren ten minste Gerard Butler en O'Shea Jackson Jr. terug als hun personages Nicholas "Big Nick" O'Brien en Donnie Wilson. Ook regisseur Christian Gudegast is weer van de partij.

Naar Europa
De eerste film speelde zich nog af in Los Angeles, maar het vervolg neemt ons mee naar Europa. dit is een stap die meerdere vervolgfilms hebben genomen; laten we hopen dat het dit keer beter uitpakt.

In Den of Thieves 2: Pantera keert Big Nick (Butler) terug. Hij is op zoek naar Donnie (Jackson) en vindt hem in Europa. Donnie is verstrikt geraakt in de verraderlijke en onvoorspelbare wereld van diamantdieven en de beruchte Panther-maffia. Samen bedenken ze een plan: een enorme overval op 's werelds grootste diamantbeurs.

Eerste trailer
Hieronder zie je via
Lionsgate Movies de eerste trailer voor Den of Thieves 2: Pantera. De film moet op 10 januari 2025 in de VS op het witte doek verschijnen. Een Nederlandse datum is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair