Na 20 jaar eindelijk nieuwe ontwikkelingen onthuld voor sequel 'Passion of the Christ'

Na 20 jaar eindelijk nieuwe ontwikkelingen onthuld voor sequel 'Passion of the Christ'

Mel Gibson begint binnenkort met het filmen van 'The Passion of the Christ: Resurrection'.

Het vervolg op The Passion of the Christ heeft een flinke aanloop. De film is al vele jaren in ontwikkeling, maar nu lijkt er dan eindelijk echt iets te gebeuren met Mel Gibsons langverwachte vervolgproject.

Via Italiaanse bronnen wordt gemeld dat Mel Gibson momenteel op Malta is met zijn productieteam. Daar is hij op zoek naar geschikte filmlocaties voor The Passion of the Christ: Resurrection.

Vertrouwde cast
Jim Caviezel heeft bevestigd dat hij weer terug zal keren als Jezus. Ruim 20 jaar na de eerste film wordt naar verwachting begin volgend jaar begonnen worden met filmen.

Gibson heeft samen met Braveheart-scenarist Randall Walace het script geschreven. Wallace bevestigde in april dat het script eindelijk klaar was.

Nieuw verhaal
Gibson liet al doorschemeren dat het vervolg geen chronologisch verhaal zal hebben en noemde het zelfs een "acid trip". Waarschijnlijk is de focus meer gericht op het bovennatuurlijke.


The Passion of the Christ was een behoorlijk omstreden film toen ie uitkwam in 2004. Toch zorgde alle negatieve publiciteit ervoor dat het succes werd. De film bracht namelijk ruim 600 miljoen dollar in het laatje van Mel Gibson en zijn team.

NieuwsFilm

meest populair