Tweede 'The Passion of the Christ' is "alsof je LSD op hebt"

Tweede 'The Passion of the Christ' is "alsof je LSD op hebt"

Mel Gibson over het vervolg op zijn bijbelse film uit 2004.

In 2004 verscheen de film The Passion of the Christ van regisseur Mel Gibson. De Bijbelse film maakte flink wat los, zeker bij gelovigen, maar werd desondanks een financieel succes. Een vervolg is in de maak.

In gesprek met Oustanding Screen Plays ging Gibson in op zijn vervolgfilm en vertelde onder meer wat we van The Passion of the Christ: Resurrection kunnen verwachten. De film zou aandoen alsof je onder invloed van drugs bent.

Enorme productie
Gibson geeft in het interview aan dat de film een "enorme onderneming" is en dat alles wel overwogen moet worden om ervoor te zorgen dat de film de juiste impact heeft. Er zouden nu twee scripts zijn.

"Ik heb twee scripts en een daarvan is erg gestructureerd en een erg sterk script. Dit script levert wat je zo ongeveer zou verwachten, de andere is als een LSD-trip," hint Gibson.

LSD-trip
"Omdat je naar andere rijken gaat en zo. Ik bedoel, je bent in de hel en je kijkt naar vallende engelen. Dat is behoorlijk gek," voegde Gibson toe over zijn tweede script. Hij schreef de scripts met Randall Wallace.


Gibson bevestigde verder dat Jim Caviezel terugkeert als Jezus. Hij speelde de rol in de eerste film die maar liefst 612 miljoen dollar ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

The Passion of the Christ
Wil je The Passion of the Christ graag zien, dan kan dat op onder meer via Pathé Thuis.



NieuwsFilm

meest populair