Mel Gibson maakt zich klaar voor opnames 'Passion of the Christ 2'

Mel Gibson maakt zich klaar voor opnames 'Passion of the Christ 2'

De regisseur is er eindelijk klaar voor.

In 2004 wist Mel Gibson hoge ogen te gooien met The Passion of the Christ. Naar verluidt gaat de regisseur nu beginnen aan het vervolg, genaamd The Passion of the Christ: Resurrection.

Het origineel kost $30 miljoen kostte om te maken, maar bracht maar liefst meer dan $612 miljoen wereldwijd op. Hierdoor is de film een van de meest succesvolle onafhankelijke films in de geschiedenis. Toch hadden maar weinig mensen gedacht dat het ooit nog van een sequel zou komen.

Bekijk hieronder nog eens de trailer van het origineel.



Maar toch
Gibson werkt echter al een behoorlijk lange tijd aan het script van het tweede deel, namelijk maar liefst al zo'n 10 jaar. Nu lijkt het erop dat hij eindelijk tevreden is en er nu echt mee gaat beginnen.

Volgens de filmnieuwssite World of Reel zal Gibson de productie van de nieuwe film ergens in de lente beginnen, waarvoor Jim Caviezel opnieuw in de huid van Jezus zal kruipen. De blockbuster zelf zal normaalgesproken in 2024 te zien zijn.

Resurrection zal naar verluidt gericht zijn op de drie dagen tussen de kruisiging en de uiteindelijke opstanding. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen!

NieuwsFilm

meest populair