"Kan deze filmster echt vechten?" Jazeker, bekijk nu de trailer van Jackie Chan's nieuwste actiefilm 'Panda Plan'

"Kan deze filmster echt vechten?" Jazeker, bekijk nu de trailer van Jackie Chan's nieuwste actiefilm 'Panda Plan'

'Panda Plan' laat de iconische Jackie Chan opnieuw een actiekomedie leiden

Jackie Chan is in de trailer van een nieuwe actiekomedie weer te zien als de vechtmeester die we kennen van onder andere Shanghai Noon, Mr. Nice Guy en Rush Hour.

De 70-jarige martial arts-legende speelt in Panda Plan een fictieve versie van zichzelf en steekt de draak met zijn nalatenschap wanneer zijn filmvaardigheden nodig zijn om een babypanda te redden.

Beschermen van de dieren
"Wanneer een magnaat huurlingen stuurt om babypanda's uit de dierentuin te ontvoeren, raakt de iconische actiefilmster betrokken bij het beschermen van de dieren in het dierenpark," aldus de officiële synopsis.

De actiekomedie is geregisseerd door Zhang Luan en naast Chan spelen ook Shi Ce, Wei Xiang, Han Yanbo en Andy Friend hoofdrollen.

Hij gaat nog meer klappen uitdelen
Panda Plan (Chinese titel: Xiong Mao Ji Hua) wordt op 1 oktober in China uitgebracht. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.



Heb je na het zien van deze trailer nog niet genoeg van Chan? Goed nieuws, later dit jaar keert hij terug in het vervolg op The Karate Kid. Lees hier meer hierover.

NieuwsFilm

meest populair