Hoeveel kreeg Tom Cruise betaald voor zijn stunt op De Olympische Spelen?

Hoeveel kreeg Tom Cruise betaald voor zijn stunt op De Olympische Spelen?

Tom Cruise hielp vrijwillig en persoonlijk bij het overbrengen van de Olympische vlag naar Los Angeles.

Het was geen 'mission impossible' voor Tom Cruise om de Olympische vlag van Parijs naar Los Angeles te krijgen. Hij moest er voor skydiven en klimmen, maar dat is voor de ster en stuntman een makkie.

Het was een flinke stunt, zoals iedereen kon zien. Maar het vreemde? Tom Cruise hoefde er niets voor. In gesprek met CNBC vertelde Casey Wasserman, de voorzitter van de Olympische Spelen in L.A., hoe behulpzaam de legendarische acteur was.

Geen dubbelganger
Casey vertelde in de onderstaande YouTube-video: "We dachten dat we een dubbelganger zouden krijgen en vier uur aan filmmateriaal. We hadden een pitch op Zoom. Vijf minuten in dat gesprek vertelde Tom dat hij het zou doen als hij alles zelf mocht doen."

Casey vervolgde met: "Bij elke stap in dat proces raakte hij meer en meer betrokken - en tussen twee haakjes: hij deed het gratis en voor niks, net als iedereen die bij deze stunt betrokken was. De medewerking was echt ongelooflijk."

Best moeilijk werk
Casey Wasserman besloot met: "Het filmen bij dat Hollywood-bord is ongelooflijk moeilijk. Hij filmde Mission Impossible, zodra hij daar klaar mee was, ging hij naar L.A. en filmde daar. Vervolgens vertrok hij weer naar Londen. We konden alles zo geheim mogelijk houden, gelukkig."



NieuwsFilm

meest populair