Tom Hardy kreeg opmerkelijk advies van een bijzonder gevaarlijke gevangene

Tom Hardy kreeg opmerkelijk advies van een bijzonder gevaarlijke gevangene

Tom Hardy kreeg levensadvies van crimineel Charles Bronson tijdens de opnamen van de film "Bronson".

Toen Tom Hardy besloot de biografie van Charles Bronson te doen, had de acteur zich niet gerealiseerd dat hij levensadvies zou krijgen.

Voor de film Bronson uit 2009 sprak Tom Hardy regelmatig met de bijzonder gevaarlijke gevangene. Na een relatiebreuk raakte Tom weer in gesprek met de crimineel. Verrassend genoeg kreeg Tom advies - al was het een merkwaardige.

Ben niet gelukkig
De acteur uit Venom en Mad Max was toen 30 jaar oud en vertelde: "Ik heb het niet naar mijn zin. Ik zeg vaarwel tegen iemand van wie ik echt houd. Ik ben niet gelukkig. Ik kan niet met een vrouw zijn, maar ook niet zonder."

Hij vervolgde met: "Het was therapie 101 met Charles Bronson. Hij zei: 'Herinner je die overstromingen nog? Een jongen zat vast met zijn voet en het water kwam hoger en hoger. Ze probeerden hem eruit te krijgen maar hij verdronk?'"

Ga door de pijn
Tom Hardy vertelde verder: "Hij zei: 'Dat zou mij niet overkomen, want ik zou zeggen: Snij dat er maar af. Soms moet je een stukje van jezelf doorzagen, ook al doet dat pijn. Om verder te groeien. Om door te gaan. Snap je?'"

@affirmationcircle Charles Bronson's advice to Tom Hardy ?? . . . #motivation #motivational #inspirational #grind #hardwork #motivationmonday #motivationalquotes #motivationalspeaker #motivationalquote #success #entrepreneur #successtips #successquotes #hardwork #dedication #mindset #successmindset #hustle #selfdevelopment #successful #affirmations #podcast #podcasting #mma #nfl #nba #mlb #ufc ? snowfall - Øneheart & reidenshi


In de TikTok-video van Affirmation Circle volgt meer over die anekdote. Tom zou dat advies later in een andere film gebruiken. En met de liefde kwam het goed. Hij leerde Charlotte Riley kennen bij de opnamen van Wuthering Heights. Sinds die film uit 2009 is het stel erg gelukkig samen.

NieuwsFilm

meest populair