Onder deze voorwaarde krijgen we 'Transformers Two'

Onder deze voorwaarde krijgen we 'Transformers Two'

Achter de schermen wordt er al goed nagedacht over een eventueel vervolg.

Deze week is Transformers One eindelijk te zien in de bioscoop. De animatiefilm met de stemmen van Chris Hemsworth en Brian Tyree Henry kreeg onlangs al ijzersterke reviews.

Een vervolgfilm is daarom niet ondenkbaar te noemen. Producent Lorenzo di Bonaventura heeft laten weten dat ze al "de beginselen van een heel interessant verhaal" hebben. Maar de film komt er wel pas onder één voorwaarde.

Eerste film
In Transformers One is het oppervlak van planeet Cybertron een mysterieuze en gevaarlijke plek waar jonge transformers niet mogen komen. Onder de aardkorst hebben Orion Pax en D-16, die de kracht niet bezitten om te transformeren, nochtans voldoende vrijheid om te werken en bij te dragen aan hun samenleving.

Als ze toch naar het verboden oppervlak trekken, stuiten ze op gemechaniseerde dieren en plantachtige wezens. Hun leven verandert daarnaast volkomen na een ontmoeting met Alpha Trion, die hen leert hoe ze hun lichamen kunnen omvormen tot voertuigen.

Voorwaarde
Volgens Di Bonaventura is het verhaal van de tweede film ook "personage-gericht." Maar de vervolgfilm komt er pas "als [de eerste] succesvol is." Dat moeten we nog even afwachten. Transformers One van Josh Cooley is vanaf donderdag te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair