Compleet vergeten thriller uit 2021 zegeviert nu op Netflix

Compleet vergeten thriller uit 2021 zegeviert nu op Netflix

De misdaadthriller Crisis met enkele grote namen staat nu in de Netflix Top 10.

Soms komt er een film voorbij met heel wat grote namen die je eigenlijk niet eens kent of herinnert. Een goed voorbeeld staat nu in de Netflix Top 10. De thriller Crisis verscheen in 2021 en de kans is klein dat deze film een belletje bij je doet rinkelen.

Crisis is geregisseerd door Nicholas Jarecki en Netflix omschrijft de thriller met woorden als "Duister" en "Spannend". De cast bestaat uit een aantal bijzonder grote namen: Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Lily-Rose Depp en Kid Cudi.

Redelijk ontvangen
Na 167 recensies op Rotten Tomatoes staat Crisis op een prima 66 procent op de Tomatometer. De Popcornmeter noteert een vergelijkbare 60 procent.

"Met zijn serieuze verhaal mikt Crisis hoger dan veel misdaadthrillers, maar inconsistent acteerwerk en een wisselvallig script zorgen ervoor dat het eindresultaat niet aan zijn doelstellingen voldoet," luidt de critics consensus.

Nu op Netflix
Heb je zin om Crisis te gaan kijken? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: De dodelijke opiatenepidemie is het centrale thema in deze verhalen over een undercover drugsagent, een onderzoeker aan de universiteit en een rouwende alleenstaande moeder.

Ook interessant
Surrealistische kaskraker uit 2023 grijpt Netflix-kijkers direct bij hun strot
Vorig jaar verschenen er voldoende opvallende films. Soms goed, soms iets minder. Actrice/regisseur Elizabeth Banks kwam zelfs met.. [Lees verder]

NieuwsFilm