Halle Berry terug als Storm én Catwoman? Zelf ziet ze dit wel zitten

Halle Berry terug als Storm én Catwoman? Zelf ziet ze dit wel zitten

De actrice laat weten dat als ze ervoor wordt gevraagd ze dan meteen meedoet.

Deadpool & Wolverine zit vol met cameo's van grote sterren en andere beroemdheden. De nodige fans hadden ook verwacht dat Halle Berry in de blockbuster op zou duiken, maar dit was helaas niet het geval. Dat betekent echter niet dat we haar X-Men personage nooit meer zullen zien.

Filmfanaten hoopten dat Berry's Storm terug zou keren voor de Marvel-film, al helemaal aangezien ze een verleden heeft met Hugh Jackmans Wolverine. Hier kwam het niet van, maar nu zegt de actrice zelf dat zij wel interesse heeft in een 'comeback'.

Reactie
De met een Oscar bekroonde actrice is op dit moment druk bezig met de promotiecampagne voor haar nieuwste film, Never Let Go. Tijdens een recent interview liet zij weten dat Storm misschien alsnog terugkeert.

Zo begint Berry: "Misschien, het zou kunnen. We zullen er wel achter komen, maar ik heb de hoop in ieder geval nog niet opgegeven". Dit is echter niet de enige superheldinnenrol die de actrice opnieuw op zich zou kunnen nemen.

Catwoman
Ondanks het feit dat haar Catwoman-film enorm flopte op alle fronten, zou Berry het leuk vinden om ook hiervoor terug te keren: "Als ze mij ervoor vragen doe ik het zeker. Ik heb genoten om deze personages te spelen".


"Ik ben dan ook altijd dankbaar geweest dat ik deze superheldinnen heb mogen spelen en een deel heb mogen uitmaken van deze grote franchises. Dus ja, als ik voor deze rollen wordt teruggevraagd twijfel ik geen seconde".

NieuwsFilm