Andrew Garfield was 'te lelijk' voor deze blockbuster-franchise: "Ik was er kapot van"

Andrew Garfield was 'te lelijk' voor deze blockbuster-franchise: "Ik was er kapot van"

Misschien was het toch een geluk bij een ongeluk, want daarna werd hij wereldberoemd dankzij andere rollen.

Andrew Garfield is tegenwoordig een behoorlijk grote naam in Hollywood. De geliefde acteur heeft nu dan ook de films voor het oprapen, maar dit was niet altijd het geval. De acteur werd eerder in zijn carrière namelijk eens afgewezen omdat hij 'te lelijk' zou zijn.

Het gaat hier om The Chronicles of Narnia-franchise. Garfield had zijn zinnen gezet op de rol van Prince Caspian en deed hier ook auditie voor. Uiteindelijk werd hij voor deze rol afgewezen voor een vervelende reden en eentje die in de ogen van de nodige fans helemaal niet klopt.

Reactie
Garfield onthulde al eerder dat hij niet 'knap genoeg' was. Hoewel hij er vandaag de dag wel enigszins om kan lachen, liet de acteur weten dat het toch nog steeds ook wel een pijnlijke herinnering blijft uit zijn vroege acteercarrière.

Zo zei Garfield al eerder: "Toen ik auditie deed dacht ik: "Deze rol wil ik! Dit zou mijn grote doorbraak kunnen beteken!" Maar uiteindelijk ging de rol ging de rol naar de aantrekkelijke en talentvolle acteur Ben Barnes..."

De reden
Garfield vervolgt: "Ik was er kapot van. Ik vroeg mijn agent waarom ik het niet was geworden. Ze wilde eerst geen antwoord geven, maar aangezien ik het maar bleef vragen brak ze uiteindelijk toch en gaf ze toe: "Het is omdat ze je niet knap genoeg vinden voor de rol""


"Dat deed wel pijn, maar eerlijk is eerlijk, Ben deed het geweldig". Toch trok Garfield uiteindelijk aan het langste eind. De acteur werd Spider-Man en wist hoge ogen te gooien in pareltjes als The Social Network, Silence en Hacksaw Ridge. Vandaag de dag is hij dan ook gigantisch populair.

Ook interessant
Samantha Morton was 'te lelijk' voor deze film: "Met haar zou je 'het' toch niet willen doen?"
Het komt wel vaker voor dat acteurs voor een bepaalde reden een grote rol mislopen. Het is echter allesbehalve leuk wanneer je krijgt te horen dat je 'te lelijk' bent...[Lees verder]

NieuwsFilm