Ana de Armas komt eindelijk met positief nieuws over 'John Wick'-spin-off 'Ballerina'

Ana de Armas komt eindelijk met positief nieuws over 'John Wick'-spin-off 'Ballerina'

De actrice beloofd dat de trailer spoedig zal uitkomen en dat deze wel heel gaaf is.

Het verhaal van John Wick lijkt erop te zitten. De geliefde huurmoordenaar, gespeeld door Keanu Reeves, leek in het vierde deel om het leven te komen, maar hij keert sowieso nog één keer terug voor de prequel Ballerina. Hier krijgen we nu eindelijk weer eens wat over te horen.

Reeves zal deze keer genoegen moeten nemen met een bijrol, want de hoofdrol zal worden ingevuld door Ana de Armas, o.a. bekend van Blade Runner 2049 en No Time to Die. De actrice laat zich tijdens een recent interview uit over de blockbuster.

Wat te verwachten
Ballerina liep vertraging op, maar wel voor een goede reden. Er moesten namelijk extra actiescènes worden opgenomen met Chad Stahelski, de regisseur van de John Wick-reeks. Volgens De Armas is dit meer dan de moeite waard.

Zo begint de geliefde actrice: "De reshoots waren nodig en het is echt super geworden. Het is enorm spectaculair. Ik kan jullie ook zeggen dat de trailer spoedig zal volgen. Ik heb deze al gezien en het ziet er fantastisch uit. Ik ben er trots op".

Perfect
De Armas vervolgt: 'Het is een grote adrenalinerush: vol met actie, geweld, maar ook sexy. Het heeft echt de John Wick-vibe. Ik denk dat mensen versteld zullen staan. Natuurlijk ben ik positief over mijn eigen film, maar ik vind het echt allemaal enorm cool".



Ian McShane, die ook zal terugkeren als Winston, liet zich er al eerder over uit: "Het zijn geen reshoots, maar nieuwe 'shoots'. Chad wilde het beter maken. Ze willen de John Wick-franchise beschermen en daar slagen ze volgens mij met 'Ballerina' behoorlijk goed in".

NieuwsFilm