3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Met meerdere problemen die niet alleen hun show, met meerdere problemen die niet alleen hun show,

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Being the Ricardos (2021)
Regie: Aaron Sorkin | Cast: Nicole Kidman, Javier Bardem, J.K. Simons, e.a. | Te zien op: Prime Video / Videoland
Tijdens een productieweek van hun televisieserie - van de leessessie op maandag tot de opnames met publiek op vrijdag - worden Lucille Ball en Desi Arnez geconfronteerd met meerdere problemen die niet alleen hun show, maar ook hun carrières en huwelijk op het spel zetten.



April, May en June (2019)
Regie: Will Koopman | Cast: Linda de Mol, Elise Schaap, Tjitske Reidinga, e.a. | Te zien op: Netflix / Videoland
Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar autistische zoon Jan. De halfzussen achten zich alle drie echter ongeschikt voor deze taak. Daarnaast zijn ze nogal vervreemd van elkaar. April, May en June moeten elkaar dan ook opnieuw zien te vinden om deze moeilijk tijd door te komen.



Promising Young Woman (2020)
Regie: Emerald Fennell | Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, e.a. | Te zien op: Film1 / Prime Video
Casie had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, 's nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich om te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen.



NieuwsFilm