Enorme schok voor derde 'Spider-Verse'-film: Sony gooit groot deel van de film weg?

Enorme schok voor derde 'Spider-Verse'-film: Sony gooit groot deel van de film weg?

De componist en producent van de film ontkennen het nieuws echter stellig op Twitter.

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse had eigenlijk eerder dit jaar uit moeten komen. Across the Spider-Verse eindigde met een cliffhanger, maar we zouden niet lang hoeven te wachten op de rest van het verhaal.

Toch werd al snel duidelijk dat Beyond the Spider-Verse zijn releasedatum niet ging halen. En als je de nieuwe berichten mag geloven, dan kan de totale wachttijd zelfs oplopen tot 4 jaar!

2027
Volgens filmjournalist Jeff Sneider heeft Sony momenteel een groot deel van de film volledig weggegooid. Er zou creatieve onenigheid zijn tussen de studio en de filmmakers.

Hierdoor lijkt het nu onwaarschijnlijk dat de film nog ergens vóór 2027 uitkomt. De ontwikkeling is blijkbaar een welkome verademing voor het animatieteam, omdat er nu meer tijd is om aan de film te werken. Maar fans zullen niet blij zijn.

Niet waar
De componist van de film, Daniel Pemberton, ontkent het nieuws echter. "Zou je ooit geloven dat er soms dingen op het internet staan die niet altijd even nauwkeurig zijn?" zo schrijft hij op Twitter.



Ook producent Chris Miller geeft aan dat het nieuws niet waar zou zijn. "Er is niks geschrapt," zo zegt hij (eveneens op Twitter). "De beelden schieten aardig op."

Regisseurs
Spider-Man: Beyond the Spider-Verse wordt net als het vorige deel geregisseerd door Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson.


Een officiële (Nederlandse) releasedatum is dus nog niet bekend. Blijf FilmTotaal zeker in de gaten houden voor updates.

NieuwsFilm