Grote stap voor 'Spider-Man 4': de regisseur is gevonden!

Grote stap voor 'Spider-Man 4': de regisseur is gevonden!

Tom Holland zal weer onder het masker verschijnen voor de zoveelste samenwerking tussen Marvel en Sony...

Een superheld die het kwakkelende Marvel Studios nog altijd succes kan leveren, is Tom Hollands Spider-Man waar een vierde deel van gaat verschijnen. De vraag is nu wie Jon Watts vervangt als regisseur.

Nu komt The Hollywood Reporter met een opvallende naam, namelijk die van Destin Daniel Cretton. Hij is geen onbekende, want hij stond eerder achter de camera voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Lichte bevestiging
Het gesprek tussen Cretton en Marvel maakt een einde aan de speculatie over wie het nieuwe web zou moeten gaan spinnen, want over het algemeen kunnen we ervanuit gaan dat dit snel definitief wordt.

Cretton wordt de vierde regisseur die een Spidey solofilm voor de studio maakt. Watts leidde de vorige trilogie met Holland, Marc Webb deed de twee Amazing Spider-Man delen met Andrew Garfield en Sam Raimi is verantwoordelijk voor de eerste geliefde trilogie met Tobey Maguire.

Goede reputatie
Cretton blijft een populaire kandidaat voor toekomstige projecten. Zijn Shang-Chi wordt gezien als een van de weinige hoogtepunten in het MCU na Avengers: Endgame, een vervolg staat sindsdien op de planning en momenteel legt hij de laatste hand aan de Marvel-serie Wonder Man.




NieuwsFilm