Zendaya onthult hoe haar ouders de befaamde trio-scène bekeken uit 'Challengers'

Zendaya onthult hoe haar ouders de befaamde trio-scène bekeken uit 'Challengers'

De actrice kon er zelf wel om lachen, maar haar familie wel iets minder...

Zendaya is pas 28 jaar oud, maar heeft nu al in diverse blockbusters gespeeld. Eerder dit jaar was het weer raak, met Dune: Part Two en Challengers. In laatstgenoemde zit een scène die je misschien beter niet met de familie kunt kijken...

In de film kruipt Zendaya in de huid van Tashi, een tennisster die coach is geworden. Ze is de coach van haar man, Art, en heeft van hem een wereldberoemde Grand Slam-kampioen gemaakt. Art gaat echter al enkele maanden door een mindere periode.

Intens
Om hem uit zijn recente reeks van verliezen te halen, schrijft ze hem in voor een 'Challenger'-evenement, dichtbij het laagste niveau van een proftoernooi. Hier komt Art tegenover zijn voormalige beste vriend en Tashi's ex te staan.

Aan het begin van de film hebben deze drie personages, die dan nog tieners zijn, een trio. Ondanks het feit dat Zendaya al eerder liet weten dat ze ervan genoten heeft deze scène op te nemen, vroegen de nodige fans zich af hoe haar familie hier op reageerde.

Uitleg
We kunnen nu het antwoord geven op die vraag. Tijdens een recent interview laat de actrice zich er namelijk over uit: "Kijk, het is een R-rated film, dus je weet dat er wel wat gaat gebeuren. Dat heb ik ze ook laten weten".



"Toen deze scènes voorbij kwamen keek ik naar de reacties van mijn familie en deze waren echt hilarisch. Je zag hoe ze langzaam maar zeker allemaal ongemakkelijker werden. Het was voor mij het favoriete deel van die nacht, om te zien hoe zij hier allemaal mee omgingen".

NieuwsFilm