Deze Tom Hardy-film flopte in 2024, maar is nu een dikke hit op streaming

Deze Tom Hardy-film flopte in 2024, maar is nu een dikke hit op streaming

'The Bikeriders' kende geen makkelijk parcours, maar is nu alsnog een succes op Peacock.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Tom Hardy, waarin hij het had over een van zijn beste films die vaak over het hoofd wordt gezien. Ook de onderstaande film van hem flopte, maar is nu wel een grote hit op streaming.

Het gaat hier om The Bikeriders van Jeff Nichols. In deze film kruipt Hardy in de huid van Johnny, de leider van een motorclub. Aanvankelijk dient deze club als een ontmoetingsplaats voor buitenbeentjes, maar later ontwikkelt deze zich tot een ware verwoestende motorbende.

Lastig
De film kende helaas geen al te beste marketingcampagne. Oorspronkelijk zou The Bikeriders uitgebracht worden door Disney, maar 'Het Huis van de Muis' bedacht zich op het laatste moment en dropte de blockbuster.

Het duurde echter niet lang voordat Focus Features samen met Universal Pictures besloot deze op te pikken en alsnog een wereldwijde bioscooprelease te gunnen. Het was echter niet de box-office hit waarop ze hoopten, maar nu is de film alsnog een succes.

Streaming
The Bikeriders is op de streamingdienst Peacock te zien en is daar een groot succes. Daar is de blockbuster nu een van de meest bekeken films. Mocht je de film nog niet gezien hebben maar toch interesse hebben, dan is deze dus op Peacock te vinden!



NieuwsFilm