Dystopische scifi-film van Netflix gaat alles en iedereen veroveren

Dystopische scifi-film van Netflix gaat alles en iedereen veroveren

Vanaf vrijdag kijk je Uglies op Netflix, met een hoofdrol van Joey King.

Een nieuwe week, een nieuwe grote Netflix-film. Aankomende vrijdag verschijnt op de streamingdienst een opvallende scifi-film, met Uglies. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Scott Westerfeld.

Uglies is geregisseerd door McG, die je mogelijk kent van films als The Babysitter en Terminator Salvation. Opvallend is dat Uglies al sinds 2006 in ontwikkeling is en dat Joey King in 2020 voor de hoofdrol tekende.

Futuristisch
In Uglies gaan we naar een futuristische dystopie. Het is een wereld met opgelegde schoonheidsnormen, waarin de tiener Tally Youngblood (King), die op een verplichte cosmetische chirurgie wacht, op zoek gaat naar haar vermiste vriendin.

Andere rollen worden ingevuld door Keith Powers als David, Chase Stokes als Peris, Brianne Tju als Shay en Laverne Cox als Dr. Cable. De film heeft een totale speelduur van 100 minuten.

Vrijdag op Netflix
Wil je Uglies graag zien? Je ziet de scifi-film vanaf aankomende vrijdag op Netflix.


Ook interessant
Een geweldige, maar geflopte fantasyfilm uit 2023 gaat nu Netflix veroveren
Volgende week verschijnt op Netflix een grote fantasyfilm uit 2023 online. Met een productiebudget van 150 miljoen dollar wist de film van het regieduo.. [Lees verder]

NieuwsFilm