Ben Affleck zal wel balen: Jennifer Lopez pakt uit op rode loper in weinig verhullende kleding

Ben Affleck zal wel balen: Jennifer Lopez pakt uit op rode loper in weinig verhullende kleding

De actrice en zangeres Jennifer Lopez was aanwezig tijdens het Toronto International Film Festival.

Ben Affleck en Jennifer Lopez waren ongetwijfeld hét Hollywoodstel van de afgelopen jaren. Recent werd duidelijk dat ze hun relatie voor de tweede keer hebben laten klappen. Ze varen weer hun eigen koers.

JLo was een paar dagen geleden aanwezig op het Toronto International Film Festival (TIFF) en verscheen op de rode loper. Dat deed ze niet zomaar. Ze droeg een bijzonder opvallende jurk.

Onhoudbaar
Jennifer plaatste alleen het woord "onhoudbaar" bij de drie foto's. We zien de celeb in een glitterjurk waarvan de voor- en achterkant verbonden zijn met een reeks zwarte strikken.

De actrice speelde dit jaar in de Netflix-film Atlas. Haar nieuwste film, getiteld Unstoppable, gaat tijdens TIFF in première. De biopic gaat over worstelaar Anthony Robles die werd geboren met één been. Hij won in 2011 een nationaal kampioenschap.

Affleck
Haar ex heeft recent The Accountant 2 opgenomen en zal komende tijd werken aan twee films, namelijk Joe Carnahans RIP met Matt Damon en zijn eigen film Witness for the Prosecution. Hieronder staan enkele foto's van JLo. Fotograaf George Pimentel plaatste ook een reeks foto's online.


Ook interessant
Jason Statham pronkt met zijn prachtige 20 jaar jongere vriendin
Acteur Jason Statham is en blijft een van de grootste actiehelden uit Hollywood. Hij is te zien in recente films als The Beekeeper, Meg 2: The Trench en Fast X. Al jaren is hij dolgelukkig met zijn... [Lees verder]

NieuwsFilm