'Harry Potter'-schurk Dolores Umbridge keert op onverwachtse wijze terug

'Harry Potter'-schurk Dolores Umbridge keert op onverwachtse wijze terug

Ze maakt onderdeel uit van een gloednieuwe 'Harry Potter'-attractie in Universal Orlando Resort...

Het is over een maand precies 14 jaar geleden dat fans de 'Harry Potter'-schurk Dolores Umbridge (gespeeld door Imelda Staunton) voor het laatst zagen in Harry Potter and the Deathly Hallows.

Nu duikt de actrice echter weer in haar rol voor de spectaculaire attractie Universal Epic Universe's Wizarding World of Harry Potter - Ministry of Magic die volgend jaar in het Universal Orlando Resort wordt geopend.

Verrassende wending
De medewerking van Staunton werd aangekondigd in een promotionele video, die je hieronder kunt bekijken, welke de fans ook een kijkje achter de schermen gaf over hoe ze bekende slechterik weer tot leven bracht.

Volgens de officiële informatie reizen bezoekers met de metro van Parijs naar het Britse Ministerie van Toverkunst, waar Dorothea Omber terechtstaat. Stap in een lift en ga met Harry, Ron en Hermelien mee door de vele spannende en mysterieuze afdelingen van het Ministerie.

Waanzinnige performance
De assistent-directeur Anisha Vyas Burgos is in ieder geval lyrisch over Staunton: "Ze was briljant in haar optreden. Ze kan mensen écht bang maken. Kinderen durven niet op haar af te stappen, volwassenen wel".



NieuwsFilm